ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

The Pau & Pchełki

В четвер, 15 червня, в арт-кав'ярні «Квартира 35» відбудеться спільний концерт польських гуртів «The Pau» та«Pchełki». Львівський концерт відбудеться в рамках польсько-українського музичного туру на підтримку двох нових альбомів «KU» («The Pau») та «SŁONKO» («Pchełki»).
The Pau & Pchełki Початок — о 20:00. Вхід — 50 UAH.

The PAU— це сольний проект Пауліни. Вона сама грає на всіх інструментах, сама пише тексти, сама співає. На концертах грає на гітарі та видобуває біти з мобільного телефону. Тож основа музикаи The Pau — це поєднання гітарних рифів і ламаних ритмів. Іноді важчих, іноді легших. Перший концерт гурту відбувся в січні 2015 року. З тих пір The Pau відіграли понад сто концертів в Польщі та два в Норвегії. Виступали на кількох фестивалях, в тому числі і на «Soundedit» і «Róbrege». На концерті виконуватимуть пісні зі свого дебютного альбому «КU».

facebook: http://facebook.com/thepauMusic





Гурт«Pchełki» створений в клубі «Fado» в м.Александрув-Куявський. У 2008 році випустили перший альбом під назвою «Hop Siup». З того часу відіграли сотні концертів в Польщі, Німеччині та Данії, виступали на фестивалях «Slot Art» (2008), «Off Festival» (2008), «Open'er Festival» (2009) отримали нагороду Тритона як найвизначніший мистецький проект на фольклорному фестивалі «FAMA» (2008), «Folkowo» (2009) в Оструді, «Radio Waves» (2010). З 2010 були активні переважно в Данії, де брали участь у спектаклі «Knock on Unpainted Wood» з данським театром танцю «Mute Comp» - фізичним театром та музикою на живо. Вистава була зіграна 20 разів у 2011, 2012 і 2013 роках в Копенгагені і Оденсе. У 2013 році «Pchełki» вирішили повернутись на польський ринок, і відіграли великий концерт на «Slot Art Festival 2013» і у вересні 2014 року випустили повноцінний альбом «Pan Hopsiup», в якому зіграли Kuba Staruszkiewicz (перкусія), Inge Brennstein (саксофон), Sebastian Pikula (гітара) і DJ Chmielix (скретч). Восени 2014 та навесні 2015 «Pchełki» виступали з концертами та інтенсивно просували альбом по всій Польщі. Навесні 2016 року вирушили в турне по Франції та Норвегії. Навесні 2017 року записали новий альбом «Słonko».

facebook: https://www.facebook.com/pchelkithefleas





ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ