ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

Італійський вечір

30 червня, п'ятниця, у «Дзизі»  відбудеться «Італійський вечір», на якому виступлять indie-виконавці Alfonso Oliver, Andrea Pinto, Darina Burnos та кавер бенд «Sisterzz_Voice». 
Італійський вечір у Дзизі Італійські музиканти представлять свої нові пісні, а також пісні своїх відомих співвітчизників (Caruso, Celentano, Modugno). Львівські дівчата із «Sisterzz_Voice» заграють кілька каверів у своєму особливому виконанні.

Початок о 20.00.
Місце: арт-кав'ярня «Квартира 35»
(вул. Вірменська, 35, 2-ий поверх)
Вхід - 30 грн.


Про виконавців:
«Sisterzz_Voice»
Троє українських дівчат, які знайшли один одного у музиці, вирішили поділитися частинкою своєї творчості. Для цього вони об’єднались у бенд, який отримав назву «Sisterzz_Voice». Нещодавно дівчата виставили на огляд публіки перший кавер українською мовою на відому італійську пісню "Eroina".

www.instagram.com/


Alfonso Oliver
Співак Альфонсо Олівер вже вчетверте завітає до міста Лева. Перший його візит у 2015 році ознаменував зародження сучасної італійської альтернативної поп-музики у нашій культурній столиці. Львів одразу припав йому до душі, тому що «люди вміють насолоджуватися музикою» - признається Альфонсо. Виступаючи перед Львівською публікою, співак намагається передати усю любов, радість і запал, які присутні у кожному його тексті.

Альфонсо Олівер родом з Калабрії.  У 25 років записує свій перший музичний альбом “Hotel del Rock”. У 26 років Альфонсо записує два хіти: “Credici” («Повір») та “Immagina” («Уяви»), завдяки яким його змогла почути по радіо вся Італія. У 28 років він опубліковує свій перший сольний альбом  “Tutta Colpa Della Musica”, який завойовує хіт-парад Indie. У 2015 році виходить його новий сингл “L’Universo Siamo Noi”, який одразу входить у рейтинг топ-100 найпрослуховуваніших пісень в Італії на RadioAirplay.

На даний час в активній ротації на італійських радіостанціях є його нові сингли “Blablabla” і “30”, які неодмінно прозвучать на концерті разом із зовсім новими піснями, адже робота італійського співака, не припиняється.

http://alfonsooliver.it/#!/

https://www.youtube.com/...

Andrea Pinto
Андреа Пінто – музикант з італійського міста Авелліно, вкотре завітає до Львова, для того щоб львів’яни познайомились з італійською альтернативною музикою. Також відбудеться презентація його нового альбому “Sospiri e immagini” («Подих і тіні»), завдяки якому Андреа Пінто завоював перше місце у хіт-параді перспективних інді-музикантів в Італії. Його новий сингл “Moonlight” («Місячне сяйво») є зараз в активній ротації на радіо і  впевнено підкорює хіт-паради.  

«Можливість ділитися своєю музикою, емоціями та переживаннями наповнює моє серце радістю більше ніж будь-що інше!..» - говорить Андреа – «Всі ми у житті знаходимося в постійному пошуку порозуміння і співчуття, і я щасливий, що музика допомагає мені в цьому».
http://other.together.lviv.ua/index.php?id=1699#c7828

https://www.youtube.com/...



ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ