ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

У Львові відбудуться десяті «Дні Перфомансу»

Єдиному в Україні фестивалю арт-перфомансу – десять років!

Із 28 серпня по 3 вересня відбудуться десяті «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові», які щороку демонструють унікальні перфомативні практики митців з різних країн світу.
Дні Мистецтва Перфоманс у Львові Цього року у фестивалі візьмуть участь перфомери з України,  Польщі, Великобританії  та Ізраїлю. Вперше в Україні покажуть свої перфоманси митці з Японії, Таїланду таНорвегії.

Як і завжди, перфоманси будуть відкриті для вільного споглядання.

Разом із презентаціями перфомансів на «Днях Перфомансу» відбуваються зустрічі з митцями, лекції, відеопокази, майстер-класи та «Школа Перфомансу», яка є винятковою можливістю для українських митців навчатися мистецтву перфомансу в авторитетних майстрів з-за кордону.

Щороку у «Школі» навчається понад 50 учнів, які після завершення навчань мають можливість презентувати свої ідеї у рамках фестивалю. Реєстрація на «Школа Перфомансу» розпочнеться 10 серпня (слідкуйте за новинами на сайті www.archive.dzyga.com).

Завдяки «Дням Перфомансу» Львів перетворився на центр, звідки перфоманс поширюється на мистецькі середовища України. Фестиваль має на меті окреслити нову генерацію українських перфомерів.

Куратори фестивалю: Влодко Кауфман (Україна), Тамар Рабан (Ізраїль), Януш Балдиґа, Вальдемар Татарчук (Польща).

Арт-директор фестивалю – Ліда Савченко-Дуда (Україна).

Дні Мистецтва Перфоманс у Львові – єдиний фестиваль арт-перфомансу в Україні, який щороку демонструє унікальні перфомативні практики та є простором спілкування перфомерів різних культур, поколінь та шкіл. Дні Мистецтва Перфоманс започатковано у 2008 р. Організатори фестивалю – Інститут Актуального Мистецтва та Мистецьке об’єднання «Дзиґа».

archive.dzyga.com/dp

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

відео Днів 2016
ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ