ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

Презентація книги Голди Виноградської

У понеділок 20 березня в арт-кав'ярні «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, другий поверх «Дзиґи») відбудеться презентація книги Голди Виноградської «Українська принцеса чи мрії посла України».

Презентація книги Голди Виноградської Початок о 18:00.

Вхід вільний.

Голда Виноградська народилася у Львові, громадський діяч, відомий дизайнер, радник міністра освіти та науки. Книга Голди Виноградської – це розповідь про події, які ще не відбулися. Автор пише казку, яка коли-небудь стане реальністю.

Організатор: видавництво "Самміт-книга"

Про книгу:  Героїня книги – новопризначений посол України у Великій Британії, якій належить зануритися в свою мрію, зустрітися зі справжньою королевою, потрапити в зону пильної уваги російських шпигунів, які працюють під прикриттям дипломатичних паспортів, зустріти, втратити і знову зустріти чоловіка своєї мрії і зробити все, щоб важливі і впливові люди стали друзями її рідної країни. За всіма законами казки вона знайде друзів і переможе ворогів, а казкова історія отримає свій так очікуваний нами в реальності хепі-енд. Погана та казка, яка не прагне стати дійсністю. А значить, потрібно знову навчитися мріяти і дивитися в майбутнє з надією і любов'ю в серці.


Біографія автора:

Голда Виноградська народилася у Львові 4 травня 1974 року в родині викладачів. Бабуся – Голда Виноградська була людиною-легендою, талановитим майстром з пошиття одягу, свою майстерність удосконалювала в Парижі.

1996 р.-2006 р. – засновник і Віце-президент холдингової інженерно-виробничої компанії «EMV» в галузі енергетики.

У 2005 році в житті Голди з'являється містика – сни про гарний одяг.  У 33 роки вона докорінно змінює своє життя – йде з енергетики поступає до Інституту дизайну.

З 2006 р. - засновник і директор французько-української компанії JOLIE DAME («Красива жінка»), що спеціалізується на розробках і пошитті жіночих і дитячих колекцій. Творець ТМ GOLDA і GOLDA kids.

Громадська діяльність почалася в 2011 з проекту Gold Fashion Day – турне Україною з показом колекції «Жінка повинна бути здоровою, красивою і щасливою. А більше вона нікому нічого не винна». Проект має на меті популяризацію моди серед населення, крок назустріч людям зі столиці в інші міста, проведення благодійних аукціонів на користь дитячих будинків тих міст, де відбувалися покази.

2015- засновує  «Національне галузеве партнерство в легкій промисловості України Fashion Globus Ukraine»,  займається питаннями покращення  підготовки кадрів для цієї галузі та просуванням українських дизайнерів та виробників легкої промисловості в різних країнах світу.

Радник міністра освіти і науки України з питань профтехосвіти.

Про свою книгу Голда розповідає: «Є ідеї, якими я хотіла поділитися, і мені здалося, що книга – це прекрасний інструмент для цього. Ця книга – моя мрія змінити світ через приклади, думки, образи».
ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ