ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

На фестивалі «Jazz Bez»: наукова джазова конференція

У Львові зима починається з джазу! На початку грудня вже шістнадцятий раз відбудеться Міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».
наукова джазова конференція на фестивалі «Jazz Bez» Вперше у рамках фестивалю пройде Міжнародна науково-практична конференція«Український джаз на перехресті культур:сучасний стан, тенденції та перспективи».

Конференція триватиме із 2 по 4 грудня 2016 року на базі кафедри музичного мистецтва естради та джазу Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка.

Основні напрямки роботи конференції:
  • Джаз в системі сучасної музичної культури та освіти;
  • Український джаз: проблеми стилю;
  • Інфраструктура джазового мистецтва в Україні;
  • Круглий стіл з питань промоції джазової культури в Україні (зокрема, на Львівщині).

Для участі у конференції зголошуйтесь до Беркій Ольги
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  +380635974414, +380507212142


Довідка:

Цього року фестиваль «Jazz Bez» планується на 1-11 грудня.Шістнадцятий транскордонний джазовий марафон поєднає 10 міст в Україні (Львів,Тернопіль, Луцьк, Харків, Ужгород, Івано-Франківськ, Рівне, Харків, Краматорськ, Київ) та 6 міст у Польщі (Варшава, Вроцлав, Люблін, Білосток, Перемишль, Новиці).  До Львова приїде більше пів сотні музикантів зі США, Канади, Японії, Швеції, Данії, Німеччини, Бельгії, Люксембургу, Іспанії, Італії, Молдови, Польщі та України. Львівські концерти відбуватимуться у Філармонії. Продаж квитків розпочнеться у листопаді.


Головним організатором фестивалю є Мистецьке об'єднання «Дзиґа».

Слідкуйте за новинами фестивалю на сайті:www.archive.dzyga.com

та у FB: https://www.facebook.com/jazzbez/?fref=ts    


Поважай себе – слухай джаз!


ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ