ПЕРМАНЕНТНІ ПРОКЕТИ

На «Фестивалі партнерства» влаштують 5D веломандрівку

8-10 вересня у Львові відбудеться одна найбільших українсько-польських подій – VІ «Фестиваль Партнерства». Оскільки місія фестивалю – розвивати добросусідські взаємини та більше розповідати нашим народам одне про одного, важливою складовою є презентації польських міст та воєводств у Львові.
fp 2017VІ «Фестиваль Партнерства»fp 2017 2VІ «Фестиваль Партнерства»VІ «Фестиваль Партнерства»VІ «Фестиваль Партнерства»
 
Упродовж фестивалю у сквері «На Валах» (вул. Винниченка 18)  розташуються промо-стенди і намети із презентаціями туристичних перлин та освітніх програм Польщі.

Цьогорічною родзинкою фестивалю  буде Капсула  5D, яка імітуватиме найдовшу вело-доріжку у Польщі «GreenVelo». Кількахвилинний сеанс у Капсулі дозволяє побачити тривимірне зображення, почути звуки та відчути рух, вітер, воду.


«Свіжість легкого бризу, листя з дерев падають просто в долоні, голуби пурхають біля твоїх ніг, а найголовніше: ти мчиш у цей час на велосипеді! Відчуваючи кожну дощечку на містку під своїм велосипедом, ухиляючись від зустрічного вітру, милуючись розкішними краєвидами Східної Польщі, її замками й палацами», – розповідають про подорож у капсулі. А статистика каже, що на шляху «Green Velo» довжиною 2070 км мандрівники можуть побачити 400 архітектурних пам’яток, 230 пунктів обслуговування велосипедистів і 7,5 тисяч дорожніх знаків.

Також у сквері відбуватимуться покази велотріалу та акробатики. Спільно з представниками Львівської федерації велосипедного спорту свої неймовірні можливості продемонструє тріалист Кристіан Герба. Кристіан – людина, яка застрибує на велосипеді на найвищі будинки світу, багаторазовий рекордсмен книги рекордів Гіннеса, п’ятиразовий медаліст чемпіонату Польщі, понад  сімдесятиразовий лауреат польських та міжнародних змагань.

Окрім презентацій, у програмі фестивалю заплановані також виставки живопису, графіки та світлин, прибуття офіційних делегацій від польських воєводств та міст-побратимів Львова, виклади на «Форумі Партнерства» та багато інших заходів.

Кожного дня у самому серці Львова на площі Ринок діятиме сцена «Фестивалю Партнерства». Тут виступатимуть українські і польські  музиканти, які грають джаз, блюз, рок, етно та електронну музику.

Вхід на всі акції фестивалю – вільний!

ІНІЦІАТИВНІ ПРОЕКТИ