Концерт гурту Аніма

У неділю 26 лютого у арт-кав’ярні «Квартира 35» відбудеться концерт гурту «Аніма». Музиканти презентуватимуть свою нову композицію «Гра».

Концерт гурту Аніма Гурт виступить в оновленому складі: Марія Зятик (вокал) ,Тетяна Чайковська (фортепіано), Наталка Канюка (скрипка), Ярослав Пиж (ударні),  Денис  Коробейніков (гітара),  Владислав Боровець (бас-гітара).

Початок: о 19:00
Місце проведення: м. Львів, вул. Вірменська, 35, («Дзиґа», 2-ий поверх)
Вхід: 60 грн.

Про композицію «Гра» музиканти розповідають:

Автором музики до цієї композиції є львівська піаністка та композитор Тетяна Чайковська. Ідея написання музики народилася на початку 2016 року під впливом побаченого в зоні АТО, куди Тетяна їздила, виступаючи з концертною програмою для наших військових. Повернувшись, вона  звернулася до вокалістки та поетеси Марії Зятик з пропозицією підібрати слова до цієї музики. Настрій музики підкреслив текст Марії, адже відчуття безвиході, та певного розчарування було присутнім в кожній ноті пісні.  В травні, того ж року, почалася активна робота  над створенням музичної композиції під назвою «Гра». Оновився і склад гурту, прийшли нові музиканти, це гітарист Денис Коробейніков, бас-гітарист Владислав Боровець та ударник Ярослав Пиж. Кожен з них розробляв свою партію самостійно. Отож композиція звучить відмінно від попередніх робіт гурту.

Сама пісня є філософською і порушує актуальні проблеми сьогодення. Вона про людей, які керують чужими долями і нав’язують їм свою нечесну  гру, задовольняючи свої амбіції. Це дуже гостро відчувається зараз в нашій країні. Кожна людина знайде в цій пісні щось своє, особисте. Хтось задумається над сенсом власного життя,  інший відчує переживання за події, що відбуваються в країні.  Це простір варіантів де можна вибрати свою історію. Музика підкреслює та надає емоцій  цим історіям. А марш, який звучить в кінці пісні, символізує, що людина має прийняти рішення та зробити власний вибір який для неї важливий.  Адже життя, це постійний відлік часу.

Офіційна сторінка гурту:
https://www.facebook.com/animalviv2015/

З питань акредитації звертатись:   
Е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Тел.: 097-482-42-20
менеджер гурту «Аніма»  Людмила Біда