Amy Winehouse, "Body and Soul"

15 вересня о 20:00 у арт-кав'ярні "Квартира 35" відбудеться театрально-музична вистава "Тіло і душа" про знайомство журналіста з британською співачкою Емі Уайнхауз.  

Amy Winehouse,  "Body and Soul"

 
У виставі грає український поет Павло Коробчук.
Музику виконує гурт TheVelvetSun.
Вхід - 50 грн.



Про виставу:

Це свого роду сповідь – інтимна і відчайдушна спроба розкрити життя талановитої, закоханої жінки, яка зустрілася з багатьма проблемами в житті і не змогла їх подолати.Вистава йде від особи журналіста, що брав у Емі її останні інтерв`ю. Поступово, сухий звіт репортера, прохолодного спостерігача, перетворюється на оповідання та взаємодію. Стає поемою про психотичну, турбулентну, проте беззахисну Емі, яка день за днем втрачала зв'язок з реальним життям.

В той час як журналіст, роль якого блискуче виконує відомий український поет Павло Коробчук, відбиває сонячну сторону дійства, музична частина, яку переконливо і чуттєво відтворює київський гурт TheVelvetSun, показує усі грані загадкової нічної сторони, широкий діапазон внутрішнього світу художника: від дитячого щасливого стану гри, через ніжність та пристрасть закоханої жінки, до виснажливих наркотичних мук людини.


Фото з вистави

Відео з вистави