Син Елли Фітцжеральд співатиме у «Дзизі»

21 вересня, четвер, о 20:00 в арт-центрі «Дзиґа» (Львів, вул. Вірменська,35) відбудеться джазовий виступ легендарного Рея Брауна молодшого у спільному проекті з чиказьким барабанщиком Френком Паркером, львівським піаністом Юрієм Середіном та  контрабасистом Андрієм Арнаутовим.

Син Елли Фітцжеральд співатиме у «Дзизі»
 

Склад проекту :
Рей БРАУН молодший (Ray Brown Jr.) – вокал
Френк ПАРКЕР (Frank Parker) – ударні
Андрій АРНАУТОВ (Andrew Arnautov) – контрабас
Юрій СЕРЕДІН – фортепіано


Вхід: 150 грн. Квитки можна придбати в Галереї «Дзига».
Довідка: (050) 379 99 69      

Рей БРАУН молодший народився 13 жовтня 1949 р. в Нью-Йорку, виріс в Лос-Анджелесі. В домі його батьків – Елли Фітцджеральд та Рея Брауна старшого – часто гостювали Луї Армстронг, Френк Сінатра і Нат Кінг Коул.

Талант до музики показав себе рано, і ще в школі «Беверлі Хіллз» Рей почав давати концерти. Незабаром музикант грав на музичних фестивалях у США і Канаді. Потім були гастролі в Японії та Кореї. У 90-х роках Рей почав регулярно виступати з програмою в Лас-Вегасі в готелі-казино «Рив'єра». 

Згодом вийшли диски: «Stand By Me», «From the Heart» і «Time for Love» в стилях джаз, R & B і блюз.

Останній проект Брауна, альбом «Friends And Family», складається з дуетів із зірками: Діон Уорвік, Джейн Монхайт, Dr.John, Пол Вільямс з гурту The Temptations, Лонні Сміт, Джеймс Муді, з саксофоністом Девідом Ньюманом і вібрафоністом Террі Гібзом.

Сайт Рея Брауна: http://raybrownjr.eu.pn
Відео

Подія у FB 


Ray Brown Jr