Дні Перфомансу (програма)

Із 28 серпня по 3 вересня вдесяте відбудеться єдиний в Україні фестиваль арт-перфомансу «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові».

dp2017 programme
 
Фестиваль щороку демонструє унікальні перфомативні практики та є простором спілкування перфомерів різних культур, поколінь та шкіл. Окрім показів перфомансів, під час фестивалю також відбуваються зустрічі з митцями, лекції, відеопокази, майстер-класи, дискусії та проводиться експериментальна навчальна програма – «Школа перфомансу».

Вперше в Україні свої перфоманси продемонструють митці з Таїланду та Норвегії. З Бангкоку до Львова приїдутьНопавен СірівечкулМонкхол Плайнбенченґ та Саріна Сетапон. Норвежець Стайн Генінґсенприлетить зі свого рідного острову Свальбард, що знаходиться у Льодовитому океані недалеко від Північного полюсу.У фестивалі також візьмуть участь перфомери з Великобританії – Сандра Джонстон та Алістер Макленан, Ізраїлю –Тамар РабанШахар Маркусі Таль Розен,Польщі – ЯнушБалдиґа і Томаш Шрама  та України –Володимир КауфманВасиль БажайМарія ДроздоваЯрослав Футимськийі Віталій Шупляк

 
Всі перфоманси – вільні для споглядання!

Дні Мистецтва Перфоманс започатковано у 2008 р. Організатори фестивалю – Інститут Актуального Мистецтва та Мистецьке об’єднання «Дзиґа». 

Куратори фестивалю: Влодко Кауфман (Україна), Тамар Рабан (Ізраїль), Януш Балдиґа (Польща). Арт-директор фестивалю – Ліда Савченко-Дуда (Україна).

ПРОГРАМА

інформація про учасників

більше про фестиваль

про Школу Перфомансу

відео

FB