Короткометражки та воркшопи на «Фестивалі партнерства»

8-10 вересня у Львові відбудеться  одна з найбільших українсько-польських подій –  VІ«Фестиваль Партнерства». Серед багатьох подій, на фестивалі будуть перегляди короткометражних фільмів, воркшопи та дискусії.

fp 2017
 
У суботу 9 вересня о 20:30 у  внутрішньому дворику Львівської обласної державної адміністрації (вул. Винниченка 18) під зірками будуть покази польських та українських короткометражних фільмів. Вхід на покази буде вільний, проте потрібно попередньо зареєструватись на сайті http://wiz-art.ua .

Того ж дня відбудеться інтерактивний воркшоп на тему ревіталізації міського простору та дискусії «Форуму партнерства».

В рамках Фестивалю Львівська міська рада організовує інтерактивний воркшоп на тему  «Креативний простір міста». Польські та українські експерти відвідають територію колишнього заводу радіоелектронної апаратури, який перетворюють в мистецький хаб.

На «Форум Партнерства» приїдуть представники місцевої влади з України та Польщі. Доповіді і дискусії стосуватимуться громадської служби охорони здоров’я, українсько-польського партнерства для розвитку гірських регіонів, культурної дипломатії та інших важливих питань.

У програмі фестивалю також заплановані покази велотріалу та акробатики, Капсула  5D «GreenVelo», виставки картин, фотопроекти та ще багато цікавих заходів.

А самому серці Львова – на площі Ринок розміститься сцена «Фестивалю Партнерства» де кожного дня гратимуть українські і польські музичні колективи. Тут же ж розташуються промо-стенди з презентаціями туристичних перлин та освітніх програм Польщі.

Довідка та програма у приєднаннях!

Друзі завжди поряд!