Презентація ГО "КонтрФорс"

У суботу, 27 травня, у "Дзизі"відбудеться презентація громадської організації "КонтрФорс" (збереження пам'яток архітектури).

kontraforce1
 ГО "КонтрФорс"
Презентація пройде у вигляді безкоштовного тренінгу, на якому слухачі дізнаються більше про організацію заходів та охорону і збереження пам'яток архітектури, історії і культури крізь призму унікального досвіду організації.

Час: 27 травня (субота) 2017 р. о 13:00 год. 
Місце: "Дзиґа" (вул. Вірменська, 35).
Вхід: ВІЛЬНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням:https://goo.gl/t3Rb3e

Учасники:
  • мистецтвознавець та президент організації Анна Коржева
  • віце-президент організації Володимир Сухий
  • архітектор, художник та секретар організації Володимир Сколоздра
Історія організації "КонтрФорс" налічує декілька успішних проектів:

▪ три Акції з прибирання й впорядкування територій Поморянського замку та одна ─ оборонного костелу Св. Трійці в с. Соколівка;

▪ два мистецькі пленери;

▪ захід "Вшанування 155 річниці з дня смерті Кароля Ліпінського";

▪ допомога в організації міжнародних наукових конференцій “Дунаївські Зустрічі”;

▪ організація двох мистецьких виставок, присвячених Поморянському замку та Соколівському костелу.


Facebook подія:https://www.facebook.com/events/630347803823128

БІЛЬШЕ у ПРИЄДНАННЯХ


Контакт:
ГО "КонтрФорс"
Адреса: вул. К. Левицького, буд. 26, кв. 11, м. Львів, 79005, Україна
Телефон+38-068-503-29-33


Facebook група

Що таке “КонтрФорс” і як він працює?


Короткий опис події:

У суботу, 27 травня, відбудеться презентація громадської організації "КонтрФорс". Даний захід пройде у вигляді безкоштовного тренінгу, на якому слухачі дізнаються більше про організацію заходів та охорону і збереження пам'яток архітектури, історії і культури крізь призму унікального досвіду організації.


Повний опис події:

Термін "контрфорс" має декілька значень й використовується у різних сферах. Це і архітектурна конструкція для підтримки стін, і термін, що описує в альпінізмі форму гірського рельєфу, і потовщення кісток черепа, що надає йому додаткової міцності, зберігаючи легку масу.


Діяльність громадської організації "КонтрФорс" також складається з різних напрямків. Незважаючи на свій юний вік, історія організації налічує декілька успішних проектів:

​▪ три Акції з прибирання й впорядкування територій Поморянського замку та ​одна ─ оборонного костелу Св. Трійці в с. Соколівка;

▪ два мистецькі пленери, що відбулися під час даних Акцій;

▪ захід "Вшанування 155 річниці з дня смерті Кароля Ліпінського";

▪ допомога в організації міжнародної наукової конференції “Дунаївські Зустрічі  ─ 2015” та “Дунаївські Зустрічі ─ 2016”;

▪ організація двох мистецьких виставок, присвячених стану збереження архітектурних шедеврів України, передусім Поморянського замку та Соколівського костелу.

 

Презентація громадської організації "КонтрФорс" відбудеться у вигляді безкоштовної освітньої зустрічі, на якій 3 засновників організації розкажуть про 3 різні теми, тривалістю 20 хв. кожна.


Першим доповідачем буде мистецтвознавець та президент організації Анна Коржева, яка розповість про підготовку до Акцій з прибирання й впорядкування території пам’яток архітектури та взаємодію з органами державної влади й органами місцевого самоврядування. Після її виступу Ви зможете організовувати подібні заходи самостійно.


Наступним доповідачем буде віце-президент організації Володимир Сухий. Його основними обов’язками є ведення сторінки організації у соціальній мережі Facebook, а також співпраця з медіа. Під час свого виступу доповідач розповість про вплив, роль та хитрощі використання соціальної мережі під час організації різноманітних заходів.


Завершальним буде виступ архітектора, художника та секретаря організації Володимира Сколоздри. Для тих, хто любить відвідувати та відкривати для себе цікаві історичні пам'ятки, цікавою стане розповідь доповідача про сучасний стан збереження пам’яток архітектури, історії та культури Львівської обл.


Під час презентації у Вас буде можливість дізнатися більше про історію таких пам'яток архітектури як Поморянський замок та оборонний костелу Св. Трійці в с. Соколівка. Також організатори поділяться ідеями на 2017 рік й планами щодо проведення наступних заходів, до яких можна буде долучитись уже незабаром.


Для нас, засновників громадської організації "КонтрФорс", не важливий вік, освіта, досвід чи інші формальності, важливими є люди, які хочуть змінювати ситуацію на краще!


Запрошуємо Вас на презентацію громадської організації "КонтрФорс", що відбудеться 27 травня (субота) 2017 р. о 13:00 год.


Місце проведення: "Дзига" (вул. Вірменська, 35).


Вхід: ВІЛЬНИЙ за умови попередньої реєстрації за посиланням​: https://goo.gl/t3Rb3e


Facebook подія: https://www.facebook.com/events/630347803823128


Запрошуємо усіх, кому небайдужа доля нашої культурної спадщини!